23. aug
Anne Sofie von Otter kommer til Flagstadfestivalen neste år. FOTO: SCANPIX.
 
Anne Sofie von Otter til Hamar
Verdenssangeren Anne Sofie von Otter kommer til Flagstadfestivalen.

Publisert: 30.nov.2011 12:03
Oppdatert: -

Fredag 15. juni 2012 vil den verdenskjente sangeren Anne Sofie von Otter holde en konsert i Hamar Domkirke sammen med sin faste pianist Bengt Forsberg. Konserten er Kirsten Flagstad Festivals markering av at det er 50 år siden Flagstad døde.
Von Otter har opptrådt på de fremste operascenene i verden og har gjort en rekke CD-innspillinger, noe som blant annet har gitt henne priser som Recording artist of the Year og Grammy award. Hun er også kjent for et stort publikum gjennom sitt samarbeid med Elvis Costello på CD-en «For the Stars» og den legendariske jazzpianisten Brad Mehldau, og har deltatt i tv-programmer som Skavlan.
Daglig leder Jarle Flemvåg og kunstnerisk leder Bjørn Simensen er svært fornøyde med å få en verdens mest ettertraktede klassiske sangere til neste års Flagstadfestival.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke