20. aug
Hamar-besøk: Ari Behn med pop-utstilling i Hamar i november 2017.
 
Ari med ny utstilling - denne gang på Maxi 
Ari Behn, kunstneren Espen Eiborg og skuespilleren Mikael Persbrandt lar kunsten poppe opp i Hamar 18. og 19. januar.

Publisert: 15.jan.2019 08:09
Oppdatert: 15.jan.2019 08:19

For tredje gang kommer Ari Behn og venner til Hamar med pop up-utstilling. Denne gangen er det på Maxi det skjer. Begge de to forrige besøkene har trukket et stort publikum.

HER kan du lese om det store oppmøtet under hans siste opptreden i Hamar.

– Mye farger og mye følelser, sier Ari Behn om de nye arbeidene sine.

– Drømmer, tap og lengsler, savn og død er temaer som går igjen, sier han. – Det er blod på veggen. Men også idyll mot det mørke. For det er også lysere bilder her. Og i bildene skal det være rom for all menneskelig erfaring.

Om Ari Behn er den av de tre som flest kjenner til, har også Espen Eiborg sitt publikum i Hamar etter et tidligere utstillingsbesøk. Denne gangen har han blant annet vært nylig i Madrid og malt Luka Modric, Real Madrid-spilleren som vant VMs bestemannspris under siste fotball-VM. Eiborg skal nå male spillerne til Real Madrid-laget.

Mikael Persbrandt er mest kjent for sin skuespillerkarriere, men var kunstmaler før han ble skuespiller. Han har for tiden en separatutstilling i Helsingfors, og satte besøksrekord med 40.000 besøkende den første uken. Han var også med Ari Behn til Hamar på utstillingen for et drøyt år siden.

De tre skal også stille ut i Los Angeles i mars og de skal stille ut i Madrid i juli i forbindelse med Espens kontakt med Real Madrid.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke