22. aug
Cacadou: Her fra en konsert på Gregers i 2014.
 
Arrangerer konsert på Gregers
Memphis Bound Studio samler band og artister til en helaftens musikkfest på Gregers.

0
Publisert: 06.sep.2016 12:27
Oppdatert: 06.sep.2016 12:27

– Vi har hatt planer om å arrangere en konsert lenge, og nå skal vi bruke en hel kveld til å feire oss selv sammen med de vi har jobbet sammen med, sier Glenn H. Gran. «One night at Memphis Bound» finner sted på Gregers 29.10., og Gran forteller at de har satt sammen et omfattende program med band og artister som tidligere har spilt inn musikk i Memphis Bound Studio.

– Bullet proof, Krom, Trond Svendsen & Tuxedo, Cacadou, Odd Erik Lothe og Knut Erik Østgård er blant artistene som skal være med. Dette er folk vi har svettet mange timer sammen med i studioet, sier Magnus Østvang, og forteller at de kommer til å sette opp to ulike scener på Gregers, og at programmet vil gå slag i slag gjennom hele kvelden. – Vi har også satt sammen et husband som kommer til å holde det gående gjennom hele arrangementet, Det blir ingen pauser før kvelden er over, sier han. Duoen fra Memphus Bound Studio forteller at de også har planlagt å arrangere en talentkonkurranse for distriktets låtskrivere.

– Her fokuserer vi på låtskriverkunsten, og konkurranseformen blir enkel. Én mikrofon og et piano eller en gitar, sier Gran.

Konkurransen blir gjennomført samme dag som den øvrige feiringen, og vinneren av talentkonkurransen får mulighet til å spille inn en singel i Memphis Bound Studio.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke