19. aug
Skuffet: Tore Langså, Elin Langsås og Trond Erik Nilsen er opprinnelig fra Nord-Norge, og hadde gledet seg til en nordnorsk helaften.
 
Avlyst Jørn Hoel-konsert skuffet publikum på Gregers
Det ble både skuffelse og forundring da konserten med Jørn Hoel på Gregers ble avlyst en time før konsertstart på lørdag. Arrangørene lover refusjon.

Publisert: 15.okt.2016 23:50
Oppdatert: 16.okt.2016 11:46

– Er det avlyst? Det har vi ikke hørt noe om, sier en forbauset Elisabeth Rekstad, en drøy halvtime etter planlagt konsertstart.

– Det er jo merkelig, jeg har sittet her siden halv ni, og ingen har sagt noen ting. Vi lurte egentlig på om han ikke har mange fans på Hamar, sier hun.

Når HAs utsendte peker på den lille plakaten med informasjon på døren, er hun enda mer overrasket.

– Den må da har kommet opp etter at vi har satt oss? Det har heller ikke vært mange folk innom som har snudd i døren, sier hun.

Lite folk

Ved bordet ved siden av sitter tre andre gjester.

– Vi hadde sett fram til konserten, og det er klart vi er skuffet, sier Tore Langås. – Vi har fyret opp til det og gledet oss til en nordnorsk helaften, skyter Elin Langås inn.

– Det var ikke noe kø da vi kom. Vi spurte i baren og fikk høre at Jørn Hoel hadde begynt med lydprøven, men funnet ut at stemmen ikke bar, og derfor bestemte seg for å ikke opptre, sier hun.

– Da burde han vel ha merket det litt før? undrer Trond Erik Nilsen. Alle tre synes det er rart at det er så få folk innom, og de hadde heller ikke sett informasjonen på døren.

Ikke akkurat utsolgt

Bookingansvarlig Jørn Nielsen bekrefter:

– Hoel var innom, startet med lydprøver, men fikk problemer med stemmen. Han synes ikke det var ålright å måtte avlyse. Det synes vi ikke heller, men det er ikke mye man kan gjøre når artisten ikke er i form.

På HAs spørsmål om antall forhåndssolgte billetter svarer han:

– Jeg har ikke oversikt akkurat nå, fordi jeg ikke er på jobb. Antallet er vel mindre enn forventet, men det har ingenting å gjøre med at arrangementet ble avlyst, sier Nielsen.

Refunderer billettene

Natt til søndag sendte Nielsen en sms med følgende budskap til HAs journalist:

- Folk får refusjon der de har kjøpt billett. Dette fikk jeg fra managementet etter at Hoel kom hjem igjen: "Jørn Hoel måtte dessverre kaste inn håndkleet i dag på grunn av sykdom. Jørn hadde håpet å kunne gjennomføre konserten og kjørte fra Oslo til Hamar, men kom fram og skjønte at han ikke kunne gjennomføre på grunn av katarren på stemmebåndet."

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke