19. aug
TALENTFULL: Anna von Hausswolff sang låter om sedvanlige hverdagsproblemer som å glemme hva klokka er, å lete etter en bok hjemme og naturligvis: kjærlighetssorg.
 
Avslutning for få
Hege Nielsen Kvartett og Anna von Hausswolff sto for Hamar Music Festivals avslutningskonsert i Hamardomen søndag kveld.

Publisert: 26.jun.2011 21:42
Oppdatert: -

HAMAR: De to konsertene som gikk etter hverandre i Hamardomen på Domkirkeodden satte dermed et verdig punktum for årets festival. Men det var ikke trengsel om plassene i Hamardomen.

Svensk villhest

Hege Nielsen kvartett er en lokal jazzkvartett med bandmedlemmene Thor Kvande, Morten Strypet og Skjalg Lidsheim foruten frontfigur Hege Torvik Nielsen. De spiller stemningsfull og melodiøs jazz og publikum ble satt i god søndagsstemning før svenske Anna von Hausswolff entret scenen. Gitaristen hennes spilte en låt først, før vokalist Anna smøg seg opp på scenen med svart ansiktsmaling og en altfor stor hettegenser. Overraskelsen var stor da hun åpnet munnen og avslørte en rå stemme. Men musikktalentet hennes stoppet ikke der. von Hausswolff spilte også piano og munnspill, og på den siste låten lånte hun også gitaristens gitar. Den svenske artisten har blitt omtalt som en svensk villhest av en sangerinne med sterke låter. Det er en passende beskrivelse.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke