23. aug
Premiere 4. mars: Henriette Steenstrup og Anders Baasmo Christiansen har to av hovedrollene i "Welcome To Norway".
Foto: Motlys / Norsk Filmdistribusjon
 
Baasmo kommer på premieren
Hamar kino lader opp til filmfestivalen Hamarama med norgespremière på «Welcome to Norway»

Publisert: 18.feb.2016 10:42
Oppdatert: 18.feb.2016 10:44

Hamarama er Hamars og Innlandets egen filmfestival, som arrangeres for fjerde gang i 2016, i perioden 9. - 13. mars. Programmet får årets festival er foreløpig ikke kjent, men kinosjef Espen Jørgensen inviterer nå til vorspiel 4. mars.

Vorspiel med norgespremiere

Det er dramakomedien «Welcome to Norway», med Anders Baasmo Christiansen i hovedrollen som asylmottakseieren «Primus», som skal sveive i gang filmfesten på Hamar kino. Både Baasmo og kollegaen Olivier Mukata, som spiller «Abedi» i filmen, samt regissør Rune Denstad Langlo vil være tilstede under premieren.

Tidligere i februar vant filmen publikumsprisen Dragon Award, beste nordiske film, på Gøteborg internasjonale filmfestival. «Welcome to Norway» allerede solgt for distribusjon til Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia, Sveits, Belgia, Nederland og Luxembourg av den tyske salgsagenten Beta Cinema.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke