21. aug
TORSDAGSKONSERT: Tømmerstock har sikret seg Backstreet Girls, og drar dermed i gang festivalen allerede torsdag 6. august.
 
Backstreet Girls til Tømmerstock
Årets Tømmerstockfestival tjuvstarter med Backstreet Girls i Nygata.

0
Publisert: 28.jan.2015 17:06
Oppdatert: 28.jan.2015 17:50

Festivalen, som er berammet til 7. og 8. august, tar nå også torsdagskvelden 6. august i bruk: De har sikret seg ringrevene Backstreet Girls til å dra festivalen i gang,  med en konsert i det som nå snart er klart som Tømmerstock kulturkafé i Nygata.

- Med Backstreet Girls har vi noe for dem som er glad i hardrock av godt, gammelt merke, sier Rune Myrhren i Tømmerstock.
- Dermed har vi noe for alle, fra det canadiske progrockbandet Saga, via Åge Aleksandersen & Sambandet, CC Cowboys, Gabrielle Leithaug, til Backstreet Girls, som i stil og musikk legger seg på siden av det allerede bekjentgjorte programmet. Det begynner å bli noen år siden de var i Brumunddal'n sist, jeg tror det var på nittitallet, i Lehne-kjelleren. Nå spiller de for et eksklusivt publikum i kulturkafeen vår, som vi akkurat nå driver og innreder i det som var herremanufakturforretningen Edvin Ulven i Nygata. Der har vi 250 plasser, sier Myhren.

Kafeen, som blir både nytt lunsjsted og ny kulturscene i Brumunddal sentrum, skal etter planen åpne 27. februar, med konsert med «Sonic Debree» og «No Cash», begge populære coverband med lokale røtter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke