20. aug
 
Bare Egil kommer også
Komikeren Egil kommer også til Hamar Music Festival.  

Publisert: 08.mai.2012 13:38
Oppdatert: -

Den middels trivelige komikeren Egil Hegerberg, nå for tiden mest kjent fra TV-suksessen Brille på NRK1 lider av vrangforestillinger om at han i tillegg til å være en festlig fyr også har et visst talent som sanger, låtskriver og musiker. Dette har avstedkommet en nærmest uendelig rekke plater og konserter med så vel hans Bare Egil Band som et utall andre grupper og prosjekter. Sist var han å se med sin egen TV-serie på NRK1 i høst hvor man kunne følge ham på turné Norge på kryss og tvers hvor han til hvert sted skrev og øvde inn en splitter ny låt med lokal vinkling, akkompagnert av sitt superbe backingband. Høydepunkter fra serien var å finne på de to kritikerroste dobbeltalbumene Norge på kryss og tvers volum 1 og 2 i fjor.

Nå fortsetter prosjektet utover i 2012. Denne gangen uten TV på slep kommer Egil med band til en rekke håndplukkete musikkfestivaler over det ganske land i løpet av våren og sommeren. Hvert sted får sin egen nye spesialdiktede sang med tematikk utplukket av Hegerbergs egenutviklete dataprogram, Låtgeneratoren. I tillegg får festivalpublikumet nyte godt av et utvalg høydepunkter fra reisen så langt, ofte med ekstra lokal vinkling, og andre eventuelle godbiter fra Hegerbergs øvrige musikalske katalog.

Bare Egil gjestet Gregers for noen uker siden (alene) og hadde for anledningen lest seg opp på trefelling i Strandgata. I de to nye Hamar-relaterte sangene kom Egil inn på den høyaktuelle tredebatten i Hamar, som har rast i spaltene: ”Hamar må få se til å få meid vekk den trerekka i Strandgata som ødelegger for byen”, sa Egil med glimt i øyet.

Fredag 29.6 er han klar for nye sprell og lover å komme til Hamar med fullt band

Det er tidligere kjent at El Cuero, Steinar Raknes & Unni Wilhelmsen, Kirk Fletchher & The Douglas Group, Maria Mena med band, Jarle Berhoft med band, Mother's Finest, Kaizers Orchestra, Dunderbeist, Team Me, LidoLido og Kent er klar for Hamar Music Festival 2012. Forhåndssalg av dagsbilletter og festivalpass er i gang via Bilettservice/Posten/Seven Eleven/Narvesen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke