22. aug
HYGGE i BAREN: Peter Kippersund lar publikum kaste terningene når låter velges under hans egen konsert "Dra krakken bortåt baren". Foto: Remi Laakso
 
Barhygge med Peter og terningene
Dra krakken bortåt baren, bestill en juleøl, vent på tur til å kaste terningene – og bli med på Peter Kippersunds reise.

Publisert: 01.des.2018 09:30
Oppdatert: 01.des.2018 09:38

Premiere for forestillingen/konserten "Dra krakken bortåt baren" fredag kveld. I Hamar Teater. I baren, selvsagt.  Til festen kom et trettitalls gjester. Lørdag kveld er det en ny sjanse. 

Litt spent var både Peter Kippersund (51) og publikum, men snart ble terningene kastet. Den første for kategori, den andre for valg av låt innenfor kategorien – og alt sammen valg fra en skattekiste på førti låter plukket ut av Peter Kippersund selv.

Litt vriene kan jo slike terninger være, det vet vi jo – og i et slik prosjekt kan jo det by på utfordringer. Litt premierenervøse valgte terningene Evert Taube gang på gang på gang helt i starten, men Peter Kippersund lot seg ikke vippe av barkrakken.

Og som en liten løsning om terningene skulle bli aldeles for vriene, så hadde Peter med seg sin egen Hamar-quiz hvor han også kunne plukke i kategorier og spørsmål.

De i salen fikk både historier om låtene og personlige historier presentert. 

I nærmere generøse to timer, inkluderte bar- og tissepauser, fikk publikum være med Peter på besøk hos Taube, Prøysen, Vreeswijk, Sandbeck, Terje Nilsen, Olle Adolphson, Halvdan Sivertsen og flere. 

Han plukket også fra egen katalog – og avsluttet i stor stil med «Teddybjørnens vise».

Ny sjanse i Hamar Teater på kvelden lørdag 1. desember.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke