19. aug
 
Barnas favorittfestival
Tusenvis av små og store finner vegen til Stoppested Verden i løpet av helgen, og til tross for ruskete vær var det mange som tok turen til festivalområdet i løpet av festivalens første dag.

Publisert: 06.jun.2015 16:51
Oppdatert: 06.jun.2015 16:50

I tillegg til konserter, teater og andre forestillinger er festivalen stappet med aktiviteter for de minste, og ved en av de mange postene møter HA søstrene Helene (9) og Marthe Hørsand Bryhn (9). De var på plass sammen med mor Anne Hørsand Flagstad og tante Janne Ljones Flagstad, og hele familien så ut til å stortrives på festivalområdet. 

- Vi har sett veldig mye fint, vi har kjørt togtur med Knertitten og Tertitten, også har vi sett på dukketeater, sier storesøster Helene. På spørsmål om hva som er morsomst under årets Stoppested Verden er søstrene i tvil.

- Det var et vanskelig spørsmål. Jeg vet ikke. Her er jo alt veldig gøy, fastslår lillesøster Marthe. Søstrene forteller at de tar turen til festivalen hver eneste sommer.

- Man finner alltid noe som er gøy å drive med. Nå har vi akkurat laget skjerf sammen med de fra Indonesia, og det var i alle fall veldig gøy, sier Helene Hørsand Bryhn. 

Flere tusen små og store fant vegen til Stoppested Verden i løpet av festivalens første dag, og i morgen er det ventet at enda flere mennesker tar turen. Fjorårets festival rundet 12.500 i antall besøkende, og med det kan man forvente at søndagens arrangement blir en storslagen folkefest. 

Se bilder fra Stoppested Verden øverst i saken. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke