21. aug
 
Begeistrende beist
Dunderbeist setter lista høyt, og har virkelig gjort seg fortjent til spalteplass i norsk musikkhistorie som Mjøsas musikalske huldre.HAMAR

Publisert: 04.feb.2012 00:24
Oppdatert: -
Dunderbeist setter lista høyt, og har virkelig gjort seg fortjent til spalteplass i norsk musikkhistorie som Mjøsas musikalske huldre.
HAMAR
Det er mang en modell som har lagt seg under kniven for å la seg perfeksjonere, og denne gangen er det dundergutta som har gjennomgått en aldri så liten musikalsk-retusjering.
Releasekonserten til femtealbumet «Black Arts & Crooked Tails» oppfylte alle forventninger.
Midi-spor har blitt fjernet, vokalen har blitt renpusset, og uttrykket har generelt blitt ennå hardere. Om mulig.
FANDENS BANDE
Imaget er stilrent. En herlig kontrast av penplagg i geistligste søndagsskoleånd, men med en ansiktssminke og fandenivoldske scenetilværelse som hadde fått fanden selv til å klinke hovene sammen i anerkjennelse.
Sjuerbanden framstår først som genuine gentlemen, men i takt med at den økende temperaturen og stemningen på scenen smelter sminken og avslører beistenes sanne ansikt.
EN MUSIKALSK KRUTTØNNE
Det er vanskelig å si hvem som koste seg mest på Hydranten; Dunderbeist eller dunderfansen.
John Birkeland nijobber som en spastisk Vishnu bak cymbalene sine, og opprettholder fundamentet som de suggererende gitarriffene hviler på.
Torgrim Torve skuffer heller aldri, og det slue smilet og masken kunne ikke skjule at han synes det er stas at hele konsertlokalet synger med.
Fra sin velkjente smeltegryte av heavy metal, hardrock og genuin lekenhet fikk publikum serverte de gloheite nykommerne «Fear & Loathing» og «La Guerre du Feu».
Men man trenger sjelden å oppfinne kruttet på nytt, og blodfans fikk sin forventede dose øksemord og Gamle Erik.
Gi disse gutta en flybillett til statene, men for guds skyld; sørg for at den er tur-retur.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke