24. aug
Fornøyd: Innholdsansvarlig Hogne Moe.Foto: Kristian Einang
 
Beholder formen
Hogne Moe vil videreutvikle det som fungerte bra på årets festival, og mener de har truffet blink med den månedslange festivalformen.

Publisert: 30.jul.2017 21:09
Oppdatert: 30.jul.2017 21:20

– Jeg synes grepet med å ha festival en hel måned er veldig vellykket. Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra publikum på at de synes vi gir dem gode opplevelser, så det er vi veldig fornøyd med, sier Hogne Moe, og legger til at de kommer til å beholde denne formen neste år også.

Ansatte flere i år

I år hentet Prøysenhuset også inn ekstra ressurser under oppløpet til festivalen.

– I år er det to personer som deler festivalsjef-jobben, og som henger med til vi er ferdige med Oslo-Filharmonien. Min rolle er innholdsansvarlig, og for meg er det kjempefint. Jeg får fokusert mer på innhold, og så er jeg med på en del ting også, og kan gjøre det ordentlig. Det er et tegn på at vi er ferdig med dugnadsoppstarten, og er mer over i større drift, sier Moe.

Barneteater drar opp

Prøysenfestivalen opplevde bra besøk på flere av de største arrangementene, spesielt satsingen mot barn og unge.

– Både «Brakar og Joanna» og det å ha barneteater hver dag på dagsprogrammet, var veldig vellykket, så det blir heller sånn at vi gjør mer av det enn mindre neste år, sier Moe.

Årets Prøysenfestival omfatter også «Sommerkveld ved Mjøsa» med Oslo-Filharmonien.

– Jeg er helt sikker på at totalen blir god når det gjelder besøk. Vi har hatt jevnt bra med besøk hele tiden, og vi har vært forholdsvis heldige med været også, så vi når nok fjorårets besøkstall på 11.000.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke