22. aug
 
Bekmørk herlighet
Det progressive ekstrem-metalbandet Enslaved var lørdag kveld innom Hamar og Gregers. Det ble en bekmørk og herlig opplevelse for Hamars metalpublikum.

Publisert: 07.okt.2012 16:23
Oppdatert: -


Det var høy headbangerfaktor på Gregers der rundt 150 naglepyntede mennesker hadde tatt turen til det som kanskje var høstens metalhøydepunkt på Hamar.
Enslaved er veteraner i det Norske metalmiljøet, og har etter 11 album og en rekke konserter blitt som legender å regne. Bandet ble etablert i 1991 i den lille bygda Sveio i Hordaland, og består i dag av Ivar Bjørnson på gitar, Grutle Kjellson på bass/vokal, Arve Isdal på gitar, Cato Bekkevold på trommer og Herbrand Larsen på tangenter.
De som hadde tatt turen fikk akkurat det de var ute etter, nemlig en høytpulserende og energisk musikkmaraton signert et av Norges mest legendariske metalband. Enslaved jobbet seg gjennom et godt utvalg låter fra deres tre foregående album «Ruun» fra 2006, «Vertebrae» fra 2008 og «Axioma Ethica Odini» fra 2010, i tillegg til å spille gjennom det rykende ferske albumet «Riitiir». Bandet leverte til gagns, og klokken var langt over leggetid når Enslaved takket for seg, På det tidspunktet tror jeg alle i salen var meget godt fornøyd etter å ha mottatt ukens metalkvote.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke