19. aug
 
Beth Hart tilbake til Hamar
Beth Hart kommer til Gregers.

Publisert: 16.aug.2017 10:25
Oppdatert: 16.aug.2017 10:26

Beth Hart er etterspurt. Hun har vært i Hamar før, og nå kommer hun tilbake. 

23. November er den amerikanske Grammy-nominerte bluesrock og soul artisten med sin unike og hjerteskjærende stemme klar for å spille på Gregers. 

Beth Hart debuterte i 1996 og slo gjennom i 1999 med LA Song (Out of this Town) fra sitt andre album Screamin’ for my Supper.

Hun spiller en blanding av blues, bluesrock, country og soul, hovedsakentlig med eget originalt materiale, men også ispedd sterke tolkninger av blues- og rock-klassikere som "Lucy in the Sky with Diamonds" (Beatles) og "I’d rather go Blind" ( Buddy Guy) for å nevne noen. 

Hun har omfattende samarbeid med artister som Slash, Jeff Beck og Joe Bonamassa (med Bonamassa de sterke albumene «Seesaw" og "Don’t Explain"). Hun har turnert hele verden og fått et stort og entusiastisk publikum mye også på grunn av sine ekstatiske live-opptredener med sin karakteristiske råskap. 


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke