17. aug
KOM I NATT: Justin Bieber i Norge: Chateu Neuf gjøres nå klar til Senkveld med den canadiske artisten. Foto: Ole Gunnar Onsøien / NTB scanpix
 
Bieber tok Norge på senga – landet i natt
Superstjernen Justin Bieber (21) overrasket alle ved å lande midt på natta. Han kom til Gardermoen klokka 4.30, melder flere aviser.

NTB
Publisert: 29.okt.2015 08:11
Oppdatert: 29.okt.2015 11:04

Biebers privatfly kom fra Madrid, og 21-åringen tok kapteinen og besetningen i hånden, før han ruslet bort til bilkortesjen som kjørte hele følget til Oslo, ifølge VG.

Etter det avisa kjenner til, kom artistens dansere allerede onsdag formiddag.

Sent onsdag kveld la sangeren ut en video på Snapchat hvor han sier han tror han er blitt syk.

– Jeg tror jeg har bronkitt. Har dere hatt bronkitt før? Det suger! sier han.

På programmet i Norge står et intervju med TV 2-paret Thomas Numme og Harald Rønneberg, og deretter en lukket konsert på Chateau Neuf i Oslo.

Alt rolig

Sist den unge stjernen var i landet utløste det hysteriske tilstander blant fansen, men denne gang er det ikke ventet like mye oppstyr.

Utenfor Scandic Holmenkollen Park, der ryktene vil ha det til at 21-åringen nå hviler ut før opptakene i Chateau Neuf et kvarters kjøretur unna, dukket det utpå formiddagen torsdag opp rundt 20 fans som hang rundt inngangen.

Pro Sec, som sammen med politiet hadde ansvaret for sikkerheten under hans forrige besøk, har allerede rigget seg til med egen flyttbar brakke utenfor Chateau Neuf.

Opptaket av konserten starter trolig mellom klokka 21 og 22 torsdag kveld. Talkshowet skal spilles inn i Biblioteket, som kles om til Senkveld-studioet for anledningen.

Nytt album

Den egentlige grunnen til at canadieren kommer til Oslo, er ifølge Aftenposten at han vil reklamere for sitt nye album «Purpose», som kommer ut fredag 13. november. Det inneholder blant annet låtene «Sorry», «Where are Ü Now» og «What do you mean». Det er hans fjerde studioalbum.

Blant gjestene på den nye utgivelsen er DJ Skrillex, Ariana Grande, Ed Sheeran, Big Sean og Diplo. Det ryktes også at Drake bidrar.

Forrige gang Bieber var i Norge, spilte han for rundt 70.000 fans på Telenor Arena for to år siden. Neste år legger han ut på turne, men Oslo er foreløpig ikke bekreftet som et stoppested. (©NTB)


 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KOM I NATT: Fra Justin Biebers konsert i Oslo i april 2013. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke