19. aug
KIM F.: Skuespillerne Linn Løvvik (t.v.) og Anna Dworak.
 
Teater ber om å få bilder av kjærestepar
I forbindelse med forestillingen «Kim F» – om Kim Frieles liv og hennes kamp for homofiles rettigheter, ønsker Teater Innlandet bilder av kjærestepar.

Publisert: 31.okt.2018 13:56
Oppdatert: 31.okt.2018 14:09

– Bildene vil bli vist i en stor bilde-collage på slutten av forestillingen, forteller informasjonskonsulent Randi Strømbu.

– Det er spesielt ønskelig med bilder av homofile og lesbiske par, men også heterofile kjærester oppfordres til å sende inn bidrag.

– Det kommer ikke til å være noen stor eksponering, for bildene settes sammen som et lappeteppe, forteller Randi Strømbu.

– Vi ønsker at collagen skal være med på å fortelle en historie om hvordan verden har blitt; -dette er slik vi kan leve i dag, takket være Kim Frieles kamper.

Forestillingen er en co-produksjon med Den Nationale Scene, og har premiere i Bergen 15. desember. Turnéstart i Innlandet blir 24. januar 2019.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke