21. aug
GLEDER SEG: Mamma Trine Lise Gundersen Hjermseth og datteren Sara gleder seg til konsert med Isac Elliot i Hamar kulturhus. FOTO: ELI J. HAUGEN
 
Populære Isac Elliot-billetter
Isac Elliot er en populær fyr å få på besøk. Sara Gundersen Hjermseth (10) var en av de aller første som sikret seg billett til konserten 10. desember.

Publisert: 09.nov.2014 10:35
Oppdatert: 10.nov.2014 08:51

Det finske popfenomenet Isac Elliot åpner sin norske del av turneen «Save a girl» i Hamar kulturhus 10. desember.

Interessen for konserten har vært stor siden nyheten ble kjent.

10 år gamle Sara Gundersen Hjermseth og mamma Trine Lise Gundersen Hjermseth var de to første som søndag morgen var på plass foran Hamar kino i håp om å sikre seg en billett.

Etter hvert fikk de selskap av fire til som var ute etter billett. Med andre ord satt de andre som ønsket billett klare foran PC da billettsalget åpnet.

Automat virket ikke

Da klokka nærmet seg 10, kom en av kinoens ansatte og forsøkte å få i gang billettautomaten, som ikke så ut til å virke.

Mamma Gundersen Hjermseth hadde med mobilen og var konstant der for å være klar da billettsalget åpnet.

Da Sara fikk høre at Isac Elliot skulle komme til Hamar, ble hun både overrasket og glad. Hun har ikke vært på konsert med ungdomsidolet tidligere.

- Jeg gleder meg til å se han på scenen. Jeg synes han har bra musikk, sier Sara.

Durita dukket opp

Kommunikasjonsmedarbeider Thomas Pedersen i Hamar kulturhus dukket også opp foran kinoen søndag morgen. Da det viste seg at billettautomaten ikke virket, tok han en telefon til kulturhusleder Durita Brattaberg som så dukket opp og ordnet med billetter til de få frammøtte.

Da var det i hvert fall én som ble glad, og det var Sara.

- Kjempebra! smiler 10-åringen.

En halvtime etter at billettsalget var åpnet, var alle de utlagte billettene på amfi revet bort, og cirka halvparten på parketten. Pedersen bekrefter en kjempeinteresse for å komme på konserten. Da HA sjekket status ved 13.30-tiden søndag, var det bare ståplasser igjen (parkett). I alt var det lagt ut 872 billetter.

- Vi satt til langt på natt lørdag for å svare opp henvendelser på vår Facebook-side, så det er tydelig at dette er populært, sier Pedersen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
GLEDE: Kulturhusleder Durita Brattaberg dukket opp, og da ordnet det seg med billett til Sara og Trine Lise Gundersen Hjermseth. FOTO: ELI J. HAUGEN
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke