22. aug
KØ: Det var mange som møtte opp på Hamar Kino for å sikre seg billetter til åpningsshowet i Hamar kulturhus 14. mars.
 
Billettsalget til åpningsshowet kollapset
Interessen var stor da kulturhuset la ut de aller første billettene til det store åpningsshowet 14. mars.

Publisert: 04.feb.2014 18:02
Oppdatert: -

Utenfor Hamar Kino dannet det seg en lang kø av folk som sto i håp om å skaffe seg billetter, og på nett falt billettsalget sammen.
- Jeg har ikke veldig gode erfaringer med nettsalg av billetter, og dermed velger jeg den gode gamle metoden, sier Gudbrand Skraastad.
Han var en av mange som tok turen til Hamar Kino da billettene til åpningsshowet ble lagt ut for salg, og det skulle vise seg å være en veldig god idé. På nettsidene til Hamar kommune foregikk det nemlig en real dragkamp om e- billettene som skulle legges ut for salg klokken 16.00. Pågangen var faktisk så stor at billettsalget falt sammen før det egentlig hadde begynt.

Løst etter ti minutter

Åpningsshowets produsent Elisabeth Nord beklager nettproblemene.
- Vi fikk melding om en feil som oppsto like før billettsalget skulle starte, og kontaktet umiddelbart dem som står bak nettutsalget. De løste problemer etter rundt ti minutter, sier Nord. Samtlige billetter var solgt kun tre minutter etter at problemet var løst. Produsenten håper nå at nettproblemene ikke gikk ut over dem som var tidligst ute på nett.
- Vi har vært veldig nøye i forberedelse av billettsalget, men dette var utenfor vår kontroll. Jeg er bare veldig glad for at de fikk rettet det opp i løpet av kort tid, og vi håper virkelig at de som satt klare klokka 16 fikk billettene som de ønsket seg, sier Elisabeth Nord.

Ledig til generalprøven

På Hamar Kino gikk det langt greiere for seg. Der foregikk salget over disk, og samtlige billetter ble revet bort på kort tid.
- Vi hadde printet ut 80 billetter på forhånd, så på Hamar Kino hadde vi ingen problemer med salget, sier Nord. Det er fremdeles billetter igjen til generalprøven som finner sted tidligere på dagen 13.2.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke