23. aug
Debutant: Stein Torleif Bjella har gjestet Hamar ved flere anledninger, men aldri som solo-artist. Foto: Signe Fuglesteg Luksengard
 
Bjella til storbyen Hamar
Visesangeren Stein Torleif Bjella gleder seg til å debutere som soloartist i storbyen Hamar.

Publisert: 24.nov.2016 20:48
Oppdatert: 24.nov.2016 21:08

– Jeg håper at folk har det hyggelig og at vi får en bra stund sammen. Det er det vi alltid prøver på, sier visesanger Stein Torleif Bjella. Artisten forteller videre at fredagens konsert på Gregers blir hans første som etablert solo-artist i Hamar.

– Jeg har vært i Hamar med Tolv Volt, og så har jeg spilt sammen med Ørnulv Snortheim som gjestegitarist. Jeg har også spilt mine egne låter i Prøysenhuset, men aldri i Hamar, sier han.

Bjella, som foretrekker en rolig artisttilværelse i Øvre Ål, forteller at han ser på Hamar som en storby. I alle fall sammenlignet med hjembygda i Buskerud.

– Hamar er en metropol, synes jeg. En by med store forhold og fryktelig mye folk, smiler Bjella som gleder seg voldsomt til fredagens konsert.

Hyggelig

– Hver gang jeg har spilt i Hamar har det vært veldig hyggelig, og nå er jeg veldig spent på å komme for fullt med solomaterialet. Det har jeg gledet meg til lenge, sier han.

Bjella stiller dessuten med et kruttsterkt band bestående av bassist Eirik Øien, trommeslager Kenneth Kappstad, gitarist Geir Sundstøl og gitarist Amund Maarud.

– Amund Maarud ble med på denne turneen, men de andre har jeg spilt sammen med ganske lenge. Det er veldig fint å stå midt i et så flott orkester, sier visesangeren.

Bjella med band er i disse dager midt i en omfattende norgesturné, og musikerne mottok strålende tilbakemeldinger etter forrige ukes to fullsatte konserter på Sentrum Scene i Oslo.

Musikere i storslag

Det er bookingselskaper Venues som har hentet artisten til Hamar, og daglig leder Espen Solheim Røhne forteller at de har solgt mange billetter til fredagens Bjella-konsert.

– Vi har solgt 300 billetter, og det betyr at det er omtrent 100 ledige billetter igjen, sier han. Solheim Røhne er klar på at de som tar turen til Gregers har en solid musikalsk godbit i vente.

– Han kommer med et stjernegalleri av et band, og etter et par uker på turne er nok musikerne i storslag, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke