25. aug
Til Hamar: Bjørn Berge, Odin Staveland og Kjetil Ulland.
 
Bjørn Berge i Bluesklubben

Publisert: 04.feb.2019 12:40
Oppdatert: 04.feb.2019 13:19

Hamar Bluesklubb presenterer Bjørn Berge Electric Band på Gregers fredag 15. februar.

Etter mange år som soloartist og nesten to år etter at han ble medlem av Vamp, er Bjørn Berge i gang med nye prosjekter. Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han nå har med seg både trommer og bass med ut på veien. «Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen», ifølge presseskrivet.

Låtmaterialet er i hovedsak egenkomponert og de som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere, vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen, heter det i presseskrivet fra Terje Jektvik i Hamar Bluesklubb.

Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige plate- innspillinger, mottatt to Spellemannspriser og reist omkring i store deler av europa de siste 12 årene.

Medspillere denne gangen er Odin Staveland – trommeslager/vokalist/multiinstrumentalist fra Vamp og Kjetil Ulland, kanskje mest kjent som bassist i Packers og Bjellands Ugras.

Ny plate kom 2. februar, så dette blir også et plateslipp, ifølge Terje Jektvik.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke