26. aug
Bjørn Eidsvåg: Har konsert på Stortorget 12. september.
 
Bjørn Eidsvåg åpner Stortorget
Gratiskonsert med Bjørn Eidsvåg blir hovedattraksjonen ved den offisielle åpningen av Stortorget fredag 12. september.

0
Publisert: 14.aug.2014 16:01
Oppdatert: 14.aug.2014 16:11

Gratiskonsert med Bjørn Eidsvåg, utendørskino, disco og fyrverkeri er blant det som skjer under den offisielle åpningen av Stortorget, som finner sted fra 11. til 13. september. Under en tre dagers åpningsfest får barn, unge og voksne en smakebit på hva det nye torget kan brukes til.

Målsetningen med programmet er å vise bredde og variasjon i hva det nye Stortorget kan brukes til.

- Vi håper å ha satt sammen et program som trekker masse mennesker til Stortorget disse dagene, sier Terje Halvorsen, kultursjef Hamar kommune.

Stortorget er en arena for de store anledninger, men kultursjefen ønsker også at det skal være en suksess hver dag.

- Dette ønsket har også kommet fram i dialogen vi har med dem som driver næring og servering rundt torget. Alle ønsker at Stortorget skal være en arena for aktivitet gjennom hele året og en møteplass hvor det er liv og røre hver eneste dag.

Årets Frivillighetsmønstring er også lagt til Stortorget under åpningshelgen. Den går av stabelen lørdag formiddag. Rundt 80 lag og foreninger innenfor musikk, dans, idrett, humanitært arbeid og interesseorganisajoner treffes på Stortorget denne dagen. Frivillighetsmønstringen arrangeres av JCI Hamar og Hamar kommunes frivillighetsutvalg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke