23. aug
Kommer til kulturhuset: Bjørn Eidsvåg, her i Hamar under åpningen av Stortorget, spiller i kulturhuset i april.
Foto: Hanne Maren Torpen Hokstad
 
Bjørn Eidsvåg til Hamar kulturhus
Publikum stemte frem Bjørn Eidsvåg som en av sine favorittartister i Hamar kulturhus sin Vi vil ha mer–kampanje. I april blir artisten å se i Kirsten Flagstad-salen.

Publisert: 17.nov.2015 14:04
Oppdatert: 17.nov.2015 14:04

Med 25 utgitte album, omfattende turnévirksomhet, varme omtaler, samarbeid med en rekke kjente nordiske artister og elleve Spellemannsprisnominasjoner har Eidsvåg opparbeidet massiv popularitet og et dedikert publikum.  Lørdag 23. april blir Bjørn Eidsvåg å se som en Vi vil ha mer-konsert i Hamar kulturhus. 

Med det faller Bjørn Eidsvåg inn selskapet med Marcus & Martinus, Daniel Owen og Karpe Diem, som en av de mest populære artistene blant Hamar-publikumet. 4796 registreringer og hele 432 ulike artistønsker ble meldt inn til Kulturhusets «Vi vil ha mer-kampanje» i august, og Kulturhuset har kontaktet de mest populære artistene på listen. 


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke