26. aug
 
- Dette er helt vilt
Billettene til Ingrid Bjørnovs show på Tingnes i november ble revet bort på sju timer. Spiseriets Bente Ekeberg Bodin kastet seg rundt og ordnet en ekstraforestilling. Nå er også den utsolgt.

Publisert: 02.mai.2015 20:25
Oppdatert: 03.mai.2015 08:26

Onsdag la Tingnes spiseri ut billettene til Ingrid Bjørnovs soloforestilling. De ble revet bort på rekordtid. En helt vill opplevelse, ifølge spiseriet-innehaver Bente Ekeberg Bodin.

– Folk sto på døra fra klokka ni. Halv tolv i går kveld klarte vi å ordne ei forestilling til. En time etter at vi la den ut, var over hundre billetter borte, og bestillingene tikker inn, sa Bente Ekeberg Bodin torsdag ettermiddag.

– Vi visste at mange ville ha Ingrid Bjørnov hit, men at det skulle bli så ville tilstander, kunne sjøl ikke vi har forestilt oss, sier Ekeberg Bodin.

Klokka ett lørdag var også ekstraforestillingen utsolgt.

kulturhuseffekten?

Spiseriet var raskt på banen da det ble kjent at Bjørnov er blant artistene som har fått nei fra Hamar Kulturhus. «Siden Ingrid Bjørnov ikke er bra nok for Hamar kulturhus, så er de som vil se henne opptre velkomne til Tingnes kulturhus den 7. november. For hos oss er hun hjertelig velkommen» la de ut på Facebook.

– Vi hadde booket Ingrid til Tingnes lenge før den saken kom opp. Debatten rundt kulturhuset har nok vært med og hjulpet på litt, men forestillingene våre selger godt jevnt over. Billettene til de to forestillingene vi har med standupkomiker Nilsi, Nils Ingar Aadne, i september er også langt på veg solgt allerede.

Tingnes Spiseri har plass til 220 på hver forestilling og er i ferd med å markere seg som en vesentlig scene, som trekker folk til bygda for kultur- og ganeglede. Forsommeren er avsatt til lokale foreninger og lag, og ikke minst turgrupper, som kommer til vakre Tingnes for å nyte mat og utsikt.

AMB BÆRER SHOWSESONGEN

Showsesongen bæres i år, som tidligere, av sommershowet med fire blad Amb fra Gaupen, med Karoline, Ragnhild, Kristiane og Andreas Amb, anført av eldste søster Karoline. Det gikk for fulle hus i fjor sommer.

Showet starter på Tingnes Kulturhus i slutten av juli og avsluttes i begynnelsen av august. 27. november kommer så Nes’ faste cabaretdamer, tidligere kjent som cabarytuppene på Nes, med ny tapning kalt «Kvelden før kvelden».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke