18. aug
Ingrid Bjørnov stiller som solist med Collegium Vocale i Hamardomen 9. juni.
Foto: Agnete Brun
 
Bjørnov synger i Hamardomen
Lørdag 9. juni har Collegium Vocale konsert med Ingrid Bjørnov i Hamardomen.

Publisert: 27.apr.2018 13:07
Oppdatert: 27.apr.2018 13:24

I vinter fortalte Ingrid Bjørnov på Facebook at hun  hadde fått kreft med spredning. Den planlagte konserten i Hamardomen er ifølge Bjørnar Pedersen i Collegium Vocale den første offisielle konserten hennes etter behandlingen.

For Collegium Vocales del er dette en konsert de lenge har hatt på planleggingsstadiet, forteller  Bjørnar Pedersen.

- Vi har prøvd å få det til siden vinteren 2014, sier han. Planen har vært å lage en konsert for det han kaller «gråtekor og tåreperser». Vi har valgt sanger som har fått folk til å grine gjennom århundrene, sier han.

– Dette kan være både klassisk og pop. Og «Blåmann Blåmann gutten min» hører med, for det er nok en tårefavoritt hos mange.

De ønsket også helt fra starten å gjøre  konserten sammen med Ingrid Bjørnov. Men det har vært en lang veg, konstaterer han, før datoen nå er klar. 9. juni er også lørdagen under Middelalderfestivalen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke