18. aug
Rune Rudberg: Til fest på Herredsvang. Foto: Geir Vestad
 
Blir fest i Romedal
Når Rune Rudberg kommer til Herredsvang, skal det bli fest.

Publisert: 11.jan.2017 18:07
Oppdatert: 11.jan.2017 18:32

Det er ikke før 24. mai Rune Rudberg band kommer til Herredsvang. Men billettsalget startet mandag, og Bjørn Inge Sandvold forteller at det har vært «voldsom pågang». Han regner med å selge rundt 4–500 billetter på dette arrangementet, som er mer enn de vanlige konsertene på Herredsvang. Grunnen er at Rune Rudberg og bandet spiller til fest, og ikke egentlig konsert, forklarer han.

– Det blir ingen vanlig sittekonsert, for det skal være fritt fram for dans, men vi vil jo ha stoler også, sier Sandvold.

Det begynner for øvrig å bli tradisjon med fest på Herredsvang dagen før Kristi himmelfartsdag. Tidligere har det vært artister som Anne Nørdsti og Staut som har stått for musikken denne kvelden.

– Og i år kommer endelig Rune Rudberg med fullt band, sier han.

Dansebandstjerna Rune Rudberg vendte i fjor tilbake til countrymusikken med albumet «Kindly Keep It Country»,

Utsolgt på få timer

Bjørn Inge Sandvold har sørget for å gi konsertvirksomheten på Herredsvang et kraftig oppsving igjen det siste året. Og publikum slutter opp om det som skjer. Da det ble kjent at Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes skulle ha konsert sammen 30. mars, var billettene utsolgt på godt under et døgn.

Konserten med Kvitnes og Wilhelmsen er en del av en «konsert-weekend» på Herredsvang. Helgen avsluttes søndag 2. april med konsert med Anne Grete Preus. Sist Preus var på Herredsvang, var det fullt hus, og Sandvold satser på at det samme skjer igjen.

Guren først ut

Men aller først denne sesongen er det Guren Hagen som skal ta turen til Romedal. 16. februar skjer det.

– Guren har vært på Herredsvang mange ganger tidligere. Nå kommer han for å spille på vår nye intimscene.

For i tillegg til hovedscenen, er det nå også gjort mulig for en intimscene på gulvet, der det er rom for rundt 200 publikummere, og der en kommer ekstra tett inn på artisten.

Og som vanlig vil Romedal Catering sørge for matservering før konsertene.

– Det har blitt noe av merkevaren vår, sier Sandvold.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke