21. aug
 
Turboneger og Uhørt-bandene spiller gratis i kulturhuset
Dagens gladmelding til rockeentusiaster: Konserten med Turboneger og Uhørt-finalistene i Hamar kulturhus 20. november blir gratiskonsert.

Publisert: 13.nov.2015 15:41
Oppdatert: 13.nov.2015 15:48

– Det er ekstra hyggelig å kunne åpne dørene og si velkommen inn, sier produsent Rune Kristian Haugen.

– Utgangspunktet helt fra starten var at vi ønsket å gjøre dette til en gratiskonsert. Og selv om Turboneger koster litt, så vi nå at vi hadde kapasitet til det. Kulturhuset har en del midler til arrangement for ungdom. Og dette gir Uhørt-bandene en unik mulighet til å få spille for et stort publikum, sier Haugen.

Konserten er et samarbeid mellom kulturhuset og Hamar Arbeiderblad. I høst har HA kjørt sin Uhørt-konkurranse for lokale band og artister. Etter at avstemningen var over, ble bandene Adsecula, Helseskade og Not Dark Yet valgt ut til å presenteres på konsert i kulturhuset, hvor vinneren skal utnevnes.

Dette arrangementet kobles til en konsert med Turboneger senere på kvelden, med de tre bandene som oppvarmere.

Og nå har kulturhusets ledelse bestemte at hele pakka blir gratis.

refunderes

Alle som har kjøpt billett på nettet, vil få mail om hvordan pengene refunderes. De som har kjøpt billett i luka på kinoen, tar med seg billetten og får igjen pengene i luka, opplyser billettansvarlig Andrea Jensen.

Fritt fram

Og nå er det fritt fram for alle å skaffe seg gratis billett. Konserten har 18-årsgrense nede på gulvet, der det er rom for 700 publikummere. Oppe i amfiet er det 172 sitteplasser, og her er det ingen aldersgrense. Så nå er det først til mølla for å skaffe seg billett.

– Kanskje er det ikke alle som har oppfattet at dette er en full Turboneger-konsert, sier utviklingsredaktør Anne Ekornholmen i Hamar Arbeiderblad.

– Men i tillegg får folk altså også oppleve tre lokale band fra scenen i Flagstad-salen. Og nå er dette er blitt en gave til Hamars befolkning.

– For Uhørt-prosjektet er dette kjempefint, sier HAs produksjonsleder Trond Lillebo.

– For nå får flere anledning til å høre hvor gode disse bandene er.

– Og til bandene er det også en gave å få stå på samme scenen som Turboneger, sier Rune Haugen.

– Å ha varmet opp for Turboneger, er noe som gjør seg på cv-en.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke