20. aug
HOEL GÅRD: En praktgård som kunne ha gitt Hedmarken praktfull påskereklame.Foto: Trond Lillebo
 
Blir ikke påske-tv
Det blir likevel ikke påske-tv fra Hoel gård.

Publisert: 06.mar.2012 06:30
Oppdatert: -

NES
TV2 har avlyst den planlagte tv-produksjonen fra Hamar-regionen. Ifølge Geir Bie i produksjonsselskapet Mediemeglerne henger det sammen med «manglende totalfinansiering».
- Til tross for stort regionalt engasjement, var ikke den totale nasjonale finansieringen tilstrekkelig for vårt programkonsept, sier Bie.
- Da vi tok kontakt med Christian Fredrik Sandberg og Hoel Gård om dette, var det med tanke på å lage et familievennlig påskeprogram i usedvanlig vakre omgivelser. Vi får håpe vi kan gjøre det ved en senere anledning, sier han.

PÅSKEUKA

Det er bare et par uker siden sist HA presenterte planene om påske-tv fra Hedmarken. Fem kvelder på rad i påskeuka skulle Hoel gård stå i sentrum for TV2s påskesatsing, med én times sending hver kveld.
«Dette er det beste vi er blitt servert. Det vil gi oss store muligheter,» uttalte Ringsaker-ordfører Anita Ihle Steen.
«Påske-tv fra Nes vil være gull verdt for Hamar-regionen,» sa reiselivssjef Tor Rullestad.
Av en kostnadsramme på drøyt 3 millioner kroner skulle om lag en tredel skaffes lokalt. Og det gikk i mål. Det var det ikke-lokale det skortet på.

STOR STØTTE

- Regionalt fikk vi fantastisk støtte. Så selv om vi nå er skuffet, er vi likevel takknemlig for med den positive mottakelsen prosjektet fikk i regionen, sier initiativtaker Christian Fredrik Sandberg på Hoel gård, som også framhever samarbeidet med Hamarregionen Reiseliv.
- Vi er imponert over den viljen som ble vist til å få dette til.
- Det vi ønsket, var å få vist fram regionen og la folk se hvor fint det er på Hedmarken, sier Sandberg.
- Selv kommer jeg til å fortsette å jobbe videre med markedsføring av Hedmarken, og jeg vil bruke de kontaktene jeg måtte ha til det.
Selv arbeider han ikke på Hoel gård for tida, men som direktør på Saga Hotel i Oslo.

OVERRASKET

- Jeg har knapt noen gang opplevd maken til positiv mottakelse av et prosjekt i lokalmiljøet, sier reiselivssjef Tor Rullestad.
- Så det ble et slag i magen da vi fikk beskjed om at det ikke blir noe likevel. Det kom veldig overraskende. Men det kan by seg flere sjanser.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke