17. aug
på jobb: Til daglig studerer Ingeborg Vesterås Øveraasen (23) idrett i Elverum, og jobber som personlig trener og spinninginstruktør på Espern. Hun har aldri drevet med ekstremsport, men TV3 røper at hun kommer til å utmerke seg som en virkelig barsk typ
 
Blir Ingeborg fra Hamar Kari Traas ambassadør?
23 år gamle Ingeborg Vesterås Øveraasen fra Hamar har aldri fått en utfordring hun har vært redd for. Men nå gruer hun seg litt til å være naken på tv.

Publisert: 25.sep.2013 10:11
Oppdatert: -

- Til slutt brydde man seg ikke om kameraet. Var det stemning for noe, så gjorde man det, sier Ingeborg, før hun legger til;
- ... de skulle jo ikke filme oss på en sexy måte. Det ble en naturlig greie, og det føltes riktig å gjøre det der og da. De filmet oss bakfra, og vi var kjappe ut i vannet, så det går vel bra det òg?

Ble meldt på

Informasjonskonsulent Line Vee Hanum i TV3 forteller at den sporty innstillingen var noe av det som gjorde at Ingeborg kom gjennom nåløyet da de 13 jentene skulle plukkes ut.
- Hun er en utrolig sporty og sprudlende jente. Hun har masse energi og elsker å få nye utfordringer, sier Hanum.
Det var tydeligvis flere som tenke det samme, for både en kompis og en venninne slang inn en søknad på Ingeborgs vegne. Etter et gruppeintervju måtte hun lage en film der hun forklarte hvorfor hun ville være med. Deretter ventet en prat med produsentene og en psykolog, samt en fysisk test før hun fikk tilbud om å delta i programmet.
- Da ble jeg veldig glad, for jeg likte konseptet godt; her er det ingen Paradise-intriger og tull. Her blir man med fordi man er en tøff og sunn jente, sier Ingeborg.

På ski i bunad

Bare to uker senere var Ingeborg og de tolv andre jentene instal-lert i en leir på fjelltoppen Hanguren i Voss. Første oppdrag var å lage en skifilm i samarbeid med to av verdens beste skifilmregissører.
- Mange av utfordringene var mer kreative enn det jeg hadde forventet. Jeg er ikke spesielt flink til å kjøre slalåm, men vi kjørte i bunad og det ble veldig gøy!
Ingeborg har alltid hatt over gjennomsnittet mye energi og vært svært aktiv på fritiden.
- Jeg har drevet med teater, turn, stuping, håndball, fotball, alpint og litt friidrett og svømming. Jeg er rastløs, og har derfor aldri rukket å bli ordentlig god i noe.
I teaseren til programmet sier Ingeborg at hun er den nye Kari Traa-jenta fordi hun er dritkul, tøff og morsom - og litt halvgæren.
- Jeg kan synes noe er ekkelt, men jeg har aldri tenkt at «dette tør jeg ikke». Jeg får bare kick, så enten er jeg veldig tøff eller veldig dum? ler Ingeborg.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke