21. aug
DEBUTERER: Magnus Jackson Krogh kommer med bok om ADHD.
FOTO: Magnus Jackson Shows Studios.
 
Blogger kommer med bok om ADHD
Magnus Jackson Krogh (27) som bor i Hamar, har en av Norges mest leste blogger. Nå kommer han med bok om ADHD.

Publisert: 17.jul.2014 12:00
Oppdatert: 18.jul.2014 07:36

Til høsten kommer boken: «ADHD-min verste fiende og beste venn». Magnus Jackson Krogh sier at boka er ment som hjelp til barn med ADHD og deres foreldre. Han fikk selv diagnosen ADHD da han var åtte år. Nå skriver han altså bok om hvordan livet har vært.

I boka forteller han åpent og ærlig om hvordan det er å leve med ADHD. Målet hans, i voksen alder, er å stå fram og si:

- Jeg er Magnus, og jeg har ADHD. Derfor er jeg som jeg er.

Se videontervjuet hvordan han leser fra boken sin.

Her er bloggen hans!

Han forteller at han har fått tusenvis av brev fra barn og voksne mellom 10 og 60 år. De vil ha hjelp til å forstå diagnosen. Selv sier han at han skulle ønske han var åpen da han fikk diagnosen som 8-åring. Nå presenterer han seg som «Magnus med ADHD». En bok om ADHD, skrevet av noen med ADHD, har vi ikke i Norge fra før.

Magnus Jackson Krogh, som opprinnelig kommer fra Kjøllefjord, ble rikskjendis i VGTVs serie Oljebarna - en dokumentarserie som tar for seg hvordan det er å vokse opp i oljenasjonen Norge. I episoden «Oljebarna: «Naver» forteller Krogh at han aldri sier ja når han blir kontaktet om jobb, og at han må få et tilbud om jobb som skuespiller eller entertainer hvis han skal ta jobben. Det har skapt voldsomme reaksjoner hos mange. Nå er dette tilbakelagt, han sier han gikk litt langt.

Se video-intervju her!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke