26. aug
KOMMER: Vamp til Hamar kulturhus 1. november.
FOTO: Hamar Kulturhus
 
Blunck og Vamp til kulturhuset
Både Øivind Blunck og Vamp er klare for Hamar kulturhus til høsten. Blunck kommer 11. oktober, mens Vamp gjester byen 1. november.

Publisert: 26.apr.2019 10:23
Oppdatert: 26.apr.2019 10:35

Ifølge invitasjonen fra kulturhuset er billetter allerede lagt ut.

Aristene presenteres som nasjonalskatter:

"Vamp har med sine 26 år i bransjen, 14 innspilte album, over én million solgte plater og fem Spellemannspriser truffet blink på den norske folkesjelen og utviklet seg til å bli en del av eliten i norsk musikkliv."

"Øivind Blunck er hele Norges entertainer og har gjennom 50 år servert uforglemmelige øyeblikk – fra humoristiske krumspring med «Prima Vera» og gnistrende samspill med Hege Schøyen til usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk?"

Vamp er aktuelle med nytt album, som har fått navnet «Brev».

Øivind Blunck oppsummerer sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck». Trond Nagell Dahl, er kapellmester, mens Runar Borge har regi.

LES OGSÅ: ZZ Top kan bli flyttet til Stortorget

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke