20. aug
FOTO: Bob Hund
 
Bob Hund til Festiviteten
De svenske indie-heltene i Bob Hund legger ut på turné, og legger turen innom Hamar og Festiviteten. Bandet er kjent for sine elleville krumspring på scenen og et godt sammensnekret lydbilde.

Publisert: 22.mar.2019 09:33
Oppdatert: 22.mar.2019 09:34

Det melder Venues, som har ansvaret for artistbooking til konsertklubben.

Bob Hund ble stiftet tidlig på 90-tallet, og har etterhvert etablert seg som ett av de mest solide svenske livebandene. Spesielt er det frontfigur og vokalist Thomas Öberg som med Skåne-dialekt og fjærmaske skaper show og trøkk.

Navnet "Bob Hund" kommer fra en tegnefilmkarakter.

Bandet står bak et titalls plateutgivelser, sist med albumet "Dödliga Klassiker" sluppet i 2016. 

Slik beskrives bandet i pressemeldingen:

"Bob Hund er et band som sprudler av kreativitet og med en unik vilje til å utfordre seg selv. I løpet av de siste årene har eksperimentelle krumspring og kunstprosjekt vært regelen, snarere enn unntaket før bandet. Likevel er Bob Hund først og fremst et band som skriver unik musikk. Seks individer som ikke passer inn, men som passer perfekt sammen. En enhet som samlet skaper magiske øyeblikk. Når Bob Hund er på sitt beste er de genuint rørende, og med sin særegenhet evner de å treffe noe dypt allmennmenneskelig."

Bandet står på scenen 11. oktober.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke