buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
– Viktig å snakke om
Psykiater Anne Kristine Bergem har skrevet en fagdel om barn som pårørende i boka. Hun mener mange opplever et dilemma i en slik situasjon.

Publisert: 11.nov.2016 09:57
Oppdatert: 11.nov.2016 09:57

– Barn som er pårørende opplever ofte at de er de eneste som har det sånn. Vi vil vise at det er mange av dem, sier Bergem.

Hun har skrevet fagdelen om hva det vil si å være pårørende som barn til boka «Gi meg et smil», og forteller at det kan være vanskelig for unge å være pårørende.

– De er ofte i et dilemma. På den ene siden er de veldig glade i sitt søsken, mens på den andre siden kan de skamme seg over den, og i tillegg skamme seg over at de skammer seg, sier hun.

Bergem tror det er en ting som er viktig i slike situasjoner.

– Mange barn kan føle mye ensomhet. Men man kan gjøre noe med det. Det er viktig at barna får vite at de kan snakke om ting, sier hun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat