buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
POP: Bob på skulderen til sin eier James Bowen.
 
Hvem skulle trodd at en katt kan redde et dophue...
Hvem skulle trodd det? At en katt skulle redde et dophue, selge over en million bøker bare i Storbritannia – og bli utgitt kloden rundt.

Publisert: 15.des.2016 05:13
Oppdatert: 15.des.2016 06:04

Boka «A Street Cat Named Bob» havnet i bokhylla hjemme først av alt som bidrag til yngstemanns engelskundervisning. Men jeg leste den først selv, altså. Av en eller annen grunn plukket jeg den opp på en av utallige spaserturer i bokgata Charing Cross rd. Kan hende leste jeg den allerede på nærmeste pub.

Uteliggeren, rusavhengige James Bowen fikk sin siste sjanse. Han fikk tilgang på en leilighet. En dag fant han en sjuskete rødbrannet katt i oppgangen, klarte ikke å gå forbi – og bestemte seg for å hjelpe katten. Han skjønte selvsagt ikke at det kom til å bli helt omvendt. Med «Bob» fikk James en å bry seg om, en venn – og med «Bob» på laget ble det også mye enklere for James å selge gatemagasinet «The Big Issue».

Folk likte hva de så, de kjøpte magasiner, videoopptak ble lagt ut på YouTube – og snart ble historien plukket opp av en lokaljournalist – og denne artikkelen ble lest av en bokagent. Det ble suksess. Og til og med film. 13. januar er det norgespremière. Med Bob «as himself».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat