buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Forfatteren: Jon Michelet
 
Bli kjent med Halvor
Jon Michelet har ikke bare skrevet det ultiamte hedersminne til norske krigsseilere, men også en fantastisk grundig og spennende roman.

Publisert: 14.sep.2017 06:35
Oppdatert: 14.sep.2017 06:46

«En gutt spenner på seg skiene for å legge av sted på en ferd ut i den store verden.»

Slik lyder første setning i Michelets geniale og eventyrlige mesterverk av en bok-serie. «Skogsmatrosen» Handler om unge Halvor Skramstad fra Rena, som skaffer seg hyre på båt, for å oppleve verden. Situasjonen på havet endrer seg drastisk da krigen kommer til Norge, og gjør livet i den norske handelsflåten til en meget risikofylt jobb.

Jon Michelet tar for seg en hel rekke temaer, som det å bli voksen, kjærlighet, hjemlengsel, sjømannslivet, og andre verdenskrig. Forfatteren er en historisk gullgruve, som har dykket dypere enn de tyske ubåtene, og sluser ut relevant, givende og historisk fakta gjennom hele fortellingen.

Romanen er fullspekket av detaljer, miljøskildringer, personlighetskonflikter og en humoristisk tone. Man blir godt kjent med Halvor Skramstad gjennom historien. Jon Michelet har skapt en karakter det er lett å like , og å kjenne seg igjen i. Dette er lesning som sitter dypt!

David William Øynes

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat