8. des
Line Baugstø: Fint om 70-åra.
 
En 70-tallshistorie
Line Baugstø fortsetter sin presiste og fine tidsskildring fra 1960- og 70-årene i romanen «Fører av grå folkevogn, juli 1975».

Publisert: 12.okt.2016 12.12
Oppdatert: 12.okt.2016 12.13

Line Baugstø, opprinnelig fra Trysil, hadde fortjent suksess med sin romanen «Sommer uten brev» i 2014. Her forteller hun om Sigrid som mister mannen sin. I årets romanen, som er en frittstående oppfølger, er det gått noen år og Sigrid har funnet nytt fotfeste. Men igjen skjer det noe dramatisk; denne gangen er det søstera Kristin som forsvinner.

Så hva er bakgrunnen? Det er utgangspunktet for denne romanen, som først og fremst gir veldig fine og ganske varsomme skildringer av en 70-tallshverdag som nok vil være gjenkjennbar for mange, I bunnen ligger spørsmålet om hva slags valg vi gjør, og hvorfor. Og Line Baugstø inviterer til en innholdsrik ferd gjennom et tiår der sterke motsetninger, tendenser og ideologier gjør seg gjeldende. (Forlaget Oktober)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke