buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Terry Hayes
 
En utrolig historie
Det tok litt tid før jeg orket å gå løs på de nesten 800 sidene. Men nå gjør jeg det gjerne en gang til.

Publisert: 12.jan.2017 06:45
Oppdatert: 12.jan.2017 07:32

Jeg har snakket med flere som har lest «Jeg er pilegrim» av Terry Hayes, og den har nok gjort inntrykk på flere enn meg. Jeg ble hekta fra første side, og var ikke fristet til å hoppe av en eneste gang, til tross for alle sidene.

En intelligent thriller, er det blitt sagt om denne boka, som starter med at en kvinne blir funnet drept på et nedslitt hotell i New York. Utover i boka blir du tatt med til grufulle hendelser både på et saudiarabisk marked, på en søppelplass i Damaskus og i et fjellområde i Afghanistan. Og alt henger sammen. I sentrum står en terrorist med kodenavnet Saraseneren, og Pilegrim er navnet på agenten som skal stanse ham. Så kan en spørre om det virkelig måtte 800 sider til for å fortelle historien. Kanskje ikke, men Terry Hayes skriver utrolig bra. «Jeg er pilegrim» er faktisk debutromanen til engelske Terry Hayes. Han var opprinnelig journalist, men kom i kontakt med George Miller som regisserte Mad Max-filmene, og har siden jobbet mye med filmmanus. Ikke rart at også «Jeg er pilegrim» snart blir film.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat