buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FORFATTER: Stine Schultz Heireng
 
«Tursøstre»: Fine turtips fra søstrene Schultz Heireng
«Tursøstre» har virkelig blitt et begrep, både gjennom søstrene Hege og Stines hjemmeside og gjennom media – og nå også i boka «Norges beste tureventyr».

Publisert: 11.mai.2017 10:58
Oppdatert: 11.mai.2017 11:10

Jeg har skrevet det før og skriver det gjerne igjen, dette med «Norges beste» blir feil for meg. Jeg vet det er en serie bøker, men eksempelvis denne har faktisk tittelen «Norges beste tureventyr» – og det er jo ikke slik at disse 12 turene faktisk er Norges beste tureventyr.

Men fine er de, disse turene, helt sikkert. Jeg kan personlig gå god for noen av dem, og gjengivelsen av disse turene er i alle fall gjort slik at jeg kjenner dem godt igjen.

Poenget her er uansett å gi publikum noen gode tips, og presentere dette på en måte som gjør det mulig for vanlige folk å bruke tipsene. Rett og slett gjøre turene. Og her er tipsene er presentert på en attraktiv måte, og informasjonen er godt tilrettelagt.

Det fineste med søstrene Hege og Stine Schultz Heireng er at de velger for folk flest. Dette er ikke snobbete avansert.

Godt presentert med både fakta, kart og bilder. Og fine tips.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat