buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Eva Eriksson
 
Finn fram Eriksson
Da ungene var små, ble bøkene til Eva Eriksson hyppig lest. Jeg håper at også dagens smårollinger får høre de herlige historiene hennes - og se tegningen, ikke minst.

Publisert: 16.mar.2017 07:04
Oppdatert: 16.mar.2017 07:29

Jeg kjenner at jeg smiler inne i meg når jeg skriver om Eva Eriksson. De gjenkjennelige bøkene om Bella og Gustav, Mammaen og den ville babyen, de små bøkene om Pål og Max, for ikke å snakke om Lille søster kanin. Så herlige bøker.

Eva Eriksson illustrerer både egne og andres bøker. Selv med det som ser ut som en enkel strek, klarer hun på utrolig vis å formidle følelser. Det er ikke noen som ser mer ulykkelige, glade, sinte eller skamfulle ut enn figurene hennes.

Ei bok som kanskje ikke så mange kjenner, er «Elsas hemmelighet». Det er ei tynn, lita bok som nesten forsvinner i bokhylla, men les den, hvis du finner den. På framsiden ser du Elsa som hopper tau, og hun hopper fryktelig mye tau i boka. Elsas hemmelighet er nemlig at hun er blitt så fryktelig glad i en katt i nabolaget. Men pappaen til Elsa tåler ikke katter og derfor kan han ikke være i nærheten av Elsa når hun har kost med katten. Derfor blir det mye tauhopping - og mye humor!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat