buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Forvirret syke.
 
Forvirret psyke
En familie på tre befinner seg ved en svensk innsjø beryktet for å ha onde krefter, i det mannen og datteren blir sporløst borte.

Publisert: 06.apr.2017 06:43
Oppdatert: 06.apr.2017 07:06

Slik starter Karoline Ericssons psykologiske spenningsroman «De forsvunne», som tidvis blir litt for opptatt av nettopp det psykologiske. Her filtreres det meste av handlingen gjennom den etterlatte kvinnens forvirrede psyke, dårlige hukommelse og ditto barndom. Alt skal etter hvert frem i lyset, men som leser famler man for lenge i mørket. Boka tipper nesten over av antydninger og tvetydigheter, og har en påfølgende tvist i nesten hvert eneste kapittel. Det er for så vidt spennende, men «De forsvunne» klarer ikke å nå opp til sjangersøstre som «Gone Girl» og «Piken på Toget». Språket er overlesset med adjektiver og flyter rett og slett dårlig.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat