buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Arne Svingen: Vellykket oppfølger. Foto: Sigbjørn Sigbjørnsen
 
Går unna i svinga
Kjøttøksa og Strupern er to av skurkene som holder øye med hovedpersonen Robin i Arne Svingens nye guttebok «Revolvergutten 2».

Publisert: 12.jan.2017 06:44
Oppdatert: 12.jan.2017 07:34

Farten er som vanlig høy i hos Svingen, og «Revolvergutten 2» er ikke noe unntak. Så blir da også målgruppa av forlaget betegnet som «slukealderleserne», og Svingen legger opp til at det skal gå unna. Romanen er en fortsettelse på den førsteboka fra 2014, der pappaen til Robin Hood Evensen slipper ut av fengselet. Men Robins drøm om et normalt familieliv blir ikke innfridd av den grunn, for andre kriminelle er ute etter faren hans.

I den nye boka om Robin dukker faren opp igjen, men nå er han på rømmen. Og Robin trekkes inn i jakten på dem som jakter på faren, inkludert Kjøttøksa.

Det er da også mye som skjer, og de dramatiske toppene kommer rimelig hesebledende hurtig. Og handlingstoppene er det mange av. Men Svingen holder godt grep om både den ville handlingen og ikke minst om den språklige spensten i stoffet. Han boltrer seg i språklige kvikkheter, samtidig som han greier å bevare nerven i framstillingen. Dette er Svingen på hans beste.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat