buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Anna Gavalda
 
Gavaldas verden
Franske Anna Gavalda er en ganske så unik forteller – tilsynelatende uforutsigbar, leken, øm og kjærlig – som i «Lykka er ein sjeldan fugl».

Publisert: 08.jun.2017 06:45
Oppdatert: 08.jun.2017 06:59

«Noen ganger er det bare deilig å gi seg over og la det pøses på. «Lykka er ein sjeldan fugl» er en av de lykkelige anledningene da det kan få skje i fullt monn.» Slik het det i HAs anmeldelse i 2009. Og boka er stadig verdt et gjensyn. For det er de varme menneskelige historiene som griper i Anna Gavaldas forførende mangfold av skjebner, og det er en litteratur som tåler godt å tas fram igjen.

Gavaldas roman «Saman er ein mindre aleine» kom på norsk i 2005, og ble en kjempesuksess her til lands som i resten av verden. «Lykka er ein sjeldan fugl» var holdt i samme stil og med rikelig av samme sjarm. Men om stilen er den samme, viser det seg at Gavalda stadig overrasker med sin språklige søken og underfundige humor. Det er en rikdom i denne teksten som imponerer. Men samtidig som hun stadig bryter opp teksten med varierte innsmett, glir det så smidig av sted, nærmest umerkelig lar en seg lede inn i Gavaldas verden av varme og ømhet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat