buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
TOM EGELAND
 
Gjorde inntrykk
Jeg har veldig sans for bøkene til Tom Egeland. Kanskje er det «Fedrenes løgner» som har gjort størst inntrykk på meg.

Publisert: 24.aug.2017 06:46
Oppdatert: 24.aug.2017 06:57

Det var ikke alle som var like begeistret da boka kom i 2010. Dette var den første av Egelands bøker som ikke var krim- eller spenningsroman, og enkelte mente at personene i galleriet hans for skjematiske.

Men jeg syntes boka var herlig! En skikkelig røverhistorie med den ene overraskelsen etter den andre. Og slutten hadde jeg ikke slett ikke ventet meg.

Hovedpersonen er 30 år gamle Victor Scott som får i oppdrag av et forlag å skrive som sine bedrømte forfedre . Både faren, bestefaren og oldefaren har hver på sine måter satt spor etter seg - som eventyrere, forfatter, krigshelt og naturvitenskapsmann. Victor har hele oppveksten følt at han ikke når forfedrene lenger enn til knærne.

Arbeidet med boka gjør at han drar ut på en lengre reise. Sakte, men sikkert oppdager han at forfedrene har hatt sine livsløgner. Victor får etter hvert et ganske så annet bilde av sine brave forfedre.

Noen ganger føler jeg at bøker forsvinner ut av minnet like fort som en har lest dem. Men «Fedrenes løgner» sitter!

Trude Ånnevik

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat