buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Erland Bekkelund: Utga lokal musikkhistorie i 2015.
 
Hamar- festivalen

Publisert: 10.aug.2017 06:59
Oppdatert: 10.aug.2017 07:12

«Hamarfestivalen var noe av det mest hinsides vi noen gang hadde vært i nærheten av.»

Slik uttalte Åge Aleksandersen seg om «Hamarfestivalen 1981 – mot rus». Festivalen gikk snart inn i historien som både legendarisk og skandaløs. I 2015 utga Erland Bekkelund bok om den – ei bok som har fått plass i mange bokhyller, men som også fortsatt er i salg. Det er den eneste festivalen i Hamar som har fått egen bok. Det er også en av de mest mislykkede festivalene. Men boka er vellykket.

Boka «Hamarfestivalen» handler om hva som var mulig å få til når det gjaldt å samle artister til en ganske storslått satsing, og hvordan det skulle vise seg umulig å gjennomføre. «Det var en slags norsk Woodstock som ble planlagt, og en gruppe entusiaster med mye god vilje og tilsvarende lite erfaring, tok sjansen på å satse stort, sikte høyt – og fallhøyden ble deretter», het det i HA. Boka forteller om iver og engasjement, og liten innsikt i hva som måtte til for å trekke et så stort arrangement i land. For det hele endte i sørpa og gjørma på Høsbjør, sammen med traileren med alt utstyret til Mike Oldfield, som ikke engang fikk anledning til å spille. Til gjengjeld fikk han betalt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat