buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Nils Axel Kanten lager Hjalmar.
 
Helter på skogstur
Ronni Le Tekrø speller så det tar fyr i foten, og Eldar Vågan har innredet tretopp-studio og bidrar til det grønne skiftet.

Publisert: 01.jun.2017 07:09
Oppdatert: 01.jun.2017 07:17

Hamar Arbeiderblads lesere kan glede seg over å møte Hjalmar daglig i avisa, og det har de gjort helt siden Nils Axle Kanten startet med avisstriper av Hjalmar-serien. I tillegg boltrer Kanten seg i sommeralbum-format, og det er i årets «Sommerspesial» at to gitarister fra Toten-kanten dukker opp. For albumformatet gir anledning til atskillig bredere anlagte historier enn avisstripene, selv om det fortsatt nok er stripene som er Hjalmars viktigste tumleplass.

Så hva er det egentlig som skjer? Blir Ronny virkelig kidnappet av ufoen til Gry Jannicke Jarlum? Og hva kan en oppleve av gitarhelter i en skog på Toten?

Historien «Metalljakten» er hovedhistorien i sommeralbumet, og viser Nils Axle Kanten fra nye sider, med godt tak på både Eldar, Ronni og Tony Harnell. Handlingen foregår en formiddagsstund, og Tony Harnell har allerede sluttet i TNT tre ganger i løpet av morgenen.

Som helhet er albumet todelt, med den femten sider lange hovedhistorien fulgt opp av en serie småhistorier om Hjalmar og familien, pluss småstoff som quiz og boktips. Og en gjesteserie i form av Terje Nordbergs familieserie «Balder berserk», som er et artig bekjentskap.

Men aller best er nok fortsatt glimtene fra hverdagen med Hjalmar, Turid og alle ungene. Her finner en de fineste små poengene, og det hverdagsnære i disse fortellingene skaper et trivelig alternativ til den rimelig ville hovedhistorien.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat