buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Geirr Lystrup: Ny bestefarsbok.
 
Livat om overaktiv bestefar
Noen bestefedre liker visst å vise hvor unge og spreke og travle de er. Geirr Lystrup har skrevet om en av dem.

Publisert: 15.des.2016 05:13
Oppdatert: 15.des.2016 07:49

«Bestefar blir verdensmester» er den nye bestefarsboka til Geirr Lystrup og illustratør Malgorzata Piotrowska. Fjorårets bok i serien var «Bestefar og elefanten», og det er denne boka det starter med når barnebarnet kommer og vil at bestefar skal lese for henne.

Men bestefar har ikke tid, for han skal bli verdens beste i et eller annet, og slenger seg i veg med både vektløfting, høydehopp og løping, og mer til. Og for hvert nye forsøk, oppdager bestefar at det er noen som er bedre enn ham, enten det er en maur, ei gresshoppe eller ei mus. Det er bare én ting bestefar er verdens beste i, og det er å lese bok til barnebarnet sitt. Dermed er budskapet sikret til slutt, men først skal små lesere være med på en leken og livat ferd gjennom bestefarens travle liv.

Teksten er basert på at samme situasjon stadig gjentas, og derfor er det illustrasjonene som sørger for både variasjonen, spenningen og sprelskheten. Malgorzata Piotrowska, en av årets Brageprisvinnere, har illustrert en rekke Lystrup-bøker, men har sjelden boltret seg som her.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat