buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Jojo Moyes Foto: Penguin UK
 
Mer ukjent fra Moyes

Publisert: 06.jul.2017 07:06
Oppdatert: 06.jul.2017 07:13

Jojo Moyes har slått godt an blant norske lesere med bøker som «Et helt halvt år», «Den ene pluss en» og «Etter deg». Men hva med å lese noe mer ukjent av henne?

Jeg hadde lest meg gjennom alle de lettleste, munteralvorlige bøkene hennes da jeg ble oppmerksom på at hun har gitt ut flere bøker før hun ble «oppdaget». En av disse bøkene er «Over havet, som kom ut i 2004. I denne boka har hun faktisk brukt bestemoren sin, Betty McKee, som inspirasjon og «modell». Selv om det er en oppdikta fortelling, forteller det en historie som var ukjent for meg.

Vi skal tilbake til 1946, til Australia. I løpet av krigen var det mange australske jenter som traff engelske soldater, og flere av dem ble gift i løpet av krigsårene. 2. juli i 1946 drar 655 australske krigsbruder av gårde for å møte sine britiske ektemenn. Båtturen varte i over seks uker. Den yngste bruden var bare 15 år, og minst én av kvinnene ble enke før hun kom fram. I romanen følger vi fire kvinner som går ombord i troppetransportskipet Victoria i Sydney på veg til England. Hovedpersonen Frances Macenzie har med seg en vanskelig fortid på den lange turen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat