8. des
KRIMSESONG: Påsken er høytid fir krimlesing.
 
Mørke perler i påskesola
Påsken er høytid for krim, og det er nok av onde gjerninger å velge mellom. Jo Nesbø kommer garantert til å bli påskens bestselger. Nesbøs «Tørst» har da også tidligere fått en femmer i HA. Men det er mer god krim i hyllene; her er et utvalg.

Publisert: 06.apr.2017 07.00
Oppdatert: 06.apr.2017 09.19

Kurt Aust drar til sjøs i sin nye historiske krimroman «Skipet med det onde øye». Det gir saltsmak så det holder.

Thomas av Bouberge og hans assistent Petter Hortten er tilbake i en ny historie i Kurt Austs særegne krimform. Handlingen foregår om bord på seilskuta «Cristianus Quintus», som har sin egen mørke historie, knyttet til kaptein Munk og hans forsvunne gullskatt. Skipet holder godt på sine hemmeligheter, og stemningen om bord blir ganske så klaustrofobisk etter hvert som det synes klart at en morder er på ferde. Austs styrke er igjen miljøskildringen og denne gangen spesielt detaljkunnskapen knyttet til seilskutetida. Det kan nok bli drøyt mye detaljer, men samtidig så kunnskapsrikt som en venter og krever av en Kurt Aust-roman.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke