buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Mari Kanstad Johnsen: Utgir ABC.Foto: Auigun Johnsen
 
Moro med alfabetet fra A til Å
Den nye ABC-boka fra Gyldendal signert Mari Kanstad Johnsen burde fenge såpass at man kommer seg gjennom hele alfabetet. Anmelders 3,5-åring orket bare til H, og ville heller lese Hakkebakkeskogen.

Publisert: 14.sep.2017 06:35
Oppdatert: 14.sep.2017 06:45

Kanstad Johnsen har ikke bare laget en alfabet-bok hvor bokstavene vises fram i alfabetisk rekkefølge, men pakket det inn med gøyale tegninger og en fin liten historie, om mormor og Anna som er på jakt etter eieren av en ring, i en boligblokk som har mange merkelige beboere.

Som forelder blir man alltid takknemlig når en barnebok, særlig noe så tørt som en ABC, er gjort med humor og humør. Og bokstaver er jo noe mange barn fra tidlig alder faktisk syns er gøy – inkludert husets 3-åring. Derfor var responsen derfra litt overraskende: «Det var en kjemperar bok», lød dommen». Kanskje passer boka best for de litt eldre barna, noe som i så fall er litt synd.

Boka har morsomme illustrasjoner, som er befriende lite sukkersøte. Og det er et smart grep å lage en sammenhengende historie i en ABC. Det blir heldigvis en lykkelig slutt. Uten Å avsløre for mye.

Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat