buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Viggo Johansen: Subjektiv historie om Dagsrevyen.Foto: NRK
 
Om Dagsrevyens storhetstid
Boka om Dagsrevyen er sjarmerende portretter av gamle TV-storheter.

Publisert: 07.des.2017 07:45
Oppdatert: 07.des.2017 08:11

For den som husker tida da Dagsrevyen var landets viktigste nyhetsleverandør, er det mange gode historier å more seg over i boka til Viggo Johansen. Intrigene sto i kø, og i Dagsrevyen var det flust med sterke personligheter.

Vi får også et innblikk i hvordan maktkamp preget ledersjiktet i NRK.

Bokas svakhet er at Viggo Johansen har en subjektiv framstilling med tydelige sympatier og antipatier for mange av enkeltpersonene. Det reduserer bokas dokumentariske styrke.

Dagens NRK-ledelse får lite rosende omtale. NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen og nyhetsdirektør Alexandra Beverfjord anklages for å svekke Dagsrevyens posisjon ved å fokusere for mye på digital utvikling. Det liker den gamle dagsrevysjef Johansen dårlig. Dessverre peker han ikke på noen annen vei framover for NRK som nyhetsformidler.

«Her er Dagsrevyen» er en underholdende bok som gjenoppliver minnene om en rekke TV-personligheter. Men den mangler enhver analyse av medieutviklingen.

TERNINGKAST: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat