buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Anna Fiske: Har skapt sin egen Hallo-bokserie.Foto: Maja Hattvang
 
Rekker til hele romjula
«Det er så lenge til jul», klager nissen i Anna Fiskes bildebok «Hallo skogen». Men det er slett ikke lenge igjen, og boka er en super julegaveidé i innspurten.

Publisert: 21.des.2017 06:50
Oppdatert: 21.des.2017 06:51

Anna Fiske har gjort en hel serie av Hallo-bøkene sine. I årets bok bærer det til skogs. Men det er langt fra skogens ro og stillhet som søkes i denne boka. For her er det utrolig hektisk. Noen sager ned greinen uglen sitter på. Bjørnen gjemmer seg. Et litt ubestemmelig dyr ligger ved bekken og ser etter sushi til kvelds. Og hvem låner den røde sykkelen?

Uansett blir det leserens jobb å finne ut av det i den uvanlig tett befolkede skogen. Resultatet er en oppdagelsesreise som ikke inneholder så mye skrift, men desto mer innholdsrike tegninger. Dette er en form Anna Fiske er spesialist på, og boka føyer seg inn i bøker om både havet, planeten og det underjordiske. Og kanskje har det aldri tidligere myldret med et slik overskudd som i årets bok.

Og kanskje har du en julegave igjen til en liten leser? Da kan dette være en fulltreffer, for her har leseren stoff nok minst til neste år med å finne alle skikkelsene og aktivitetene deres. En ny fulltreffer!

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat